ARGENTINAC SE POKAJAO: Mesi priznao da je napravio grešku na SP u Kataru

Autor:

Sport

30.01.2023

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omaleni fudbaler PSŽ-a žali što je ušao u konflikt sa Lujem van Galom, selektorom Holandije.

ARGENTINAC SE POKAJAO: Mesi priznao da je napravio grešku na SP u Kataru

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Fudbalska reprezentacija Argentine osvojila je Svetsko prvenstvo u Kataru, pošto je u spektakularnom finalu, 18. decembra, porazila Franucsku posle izvođenja jedanaesteraca.

Veliki korak ka tituli su "Gaučosi" napravili pobedom u četvrtfinalu, kada su takođe posle penala savladali Holandiju, a sada je Lionel Mesi priznao da žali zbg stvari iz tog meča.

- Istina je da se nisam pripremao za tako nešto, iako smo znali šta je Van Gal pričao pre utakmice. Znao je i on šta smo mi pričali. Neko od mojih saigrača mi je čak rekao pre početka meča, namerno, “Jesi li video šta je rekao”. Imali smo vođstvo od 2:0, a onda je nastao lom. Nije mi se svidelo šta sam uradio kasnije sa onim “Hajde, beži tamo”. To su momenti velike tenzije, mnogo nervoze, sve se dešava jako brzo i nemaš vremena da promisliš. Ništa od toga nije bilo planirano, sve se desilo samo od sebe i priznajem, ne sviđaju mi se te scene ni sa Van Galom ni sa tim igračem, ni sa još nekima od njih - rekao je Mesi dva meseca kasnije.

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi sa "boginjom"

Mesi se osvrnuo i na putovanje kući nakon osvajanja zlata.

- Slavili smo u hotelu do sedam ujutru. Onda smo imali let do Rima koji je trajao šest sati, pa još 13 do Argentine. Zamislite samo kako bi to izgledali da smo izgubili - prisetio se Mesi.

Desetka Argentine je na kraju proglašen za igrača turnira, a uspeo je i da osvoji jedinu titulu koja mu je falila u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading