KATASTROFA U BRAZILU: Autobus sa fudbalerima PAO sa mosta, više tinejdžera poginulo

Autor:

Sport

30.01.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćena tragedija u najvećoj državi Južne Amerike.

KATASTROFA U BRAZILU: Autobus sa fudbalerima PAO sa mosta, više tinejdžera poginulo

Foto: Ilustracija

Autobus koji je prevozio fudbalere ekipe Vila Marija Helena pao je danas sa mosta viskog deset metara, a u nesreći je poginulo najmanje pet osoba, prenosi brazilski "Globo".

Tragedija se desila u ranim jutarnjim satima u Brazilu, odnosno nešto pre podneva po srednjoevropskom vremenu, kada su se igrači ove ekipe vraćali u rodni Dukve de Kašijas, nakon što su osvojili turnir u Ubaporangi.

Isprva su lokalne novine javile da su četiri osobe poginule u padu ovog autobusa, ali je list "Globo" preneo da trenutno ima najmanje pet žrtava u ovoj užasnoj nesreći.

Još 29 osoba je izvučeno iz olupine, od kojih su 24 prevežene u bolnicu Sao Salvador u Alem Paraibi, a pet njih u bolnicu u Leopoldini.

- Trenutno nemamo informacija o njihovom zdravstvenom stanju - javlja "Globo".

Isti list zatim dodaje možda i najgori detalj ove tragedije.

- Iako nije poznat identitet žrtava, od četvoro najpre izvučenih tela poginulih, trojica su tinejdžeri, starosti od 14 do 17 godina, a jedno je bila odrasla osoba, neutvrđenih godina starosti.

Nažalost, na ovaj način je nastavljen crni niz tragedija u Brazilu, od kojih je svakako najpoznatija avionska nesreća, u kojoj su živote izgubili članovi fudbalskog tima Šapekoense, u katastrofi koja je ceo svet ostavila u neverici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading