HOROR U PORODICI DRAGUTINOVIĆ: Legenda Crvene zvezde IZUSTIO prve reči nakon TRAGIČNE smrti!

Autor:

Sport

09.01.2023

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihajlo Pjanović zatečen posle šokantne vesti,

HOROR U PORODICI DRAGUTINOVIĆ: Legenda Crvene zvezde IZUSTIO prve reči nakon TRAGIČNE smrti!

Foto: Starsport

Mihajlo Pjanović i Ivica Dragutinović

Radoje Dragutinović, otac proslavljenoog srpskog fudbalera Ivice Dragutinovića, izvršio je jutros samoubistvo, nakon što se namerno utopio u reci Lim.

Vest je potresla celu Srbiju, a izjavu za portal "Republika" dao je i Mihajlo Pjanović, legendarni fudbaler Crvene zvezde, koji se rodio u Prijepolju, baš kao i Ivica Dragutinović.

- Poznavao sam čoveka, naravno. Zatečen sam, od vas čujem tu vest jer nisam u Srbiji - bila je prva reakcija Pjanovića kada je čuo užasnu vest.

Foto: Starsport

Otac Ivice Dragutinovića se jutros ubio

Radojev sin Ivica je proslavljeni reprezentativac naše zemlje u fudbalu, a u dresu sa nacionalnim grbom je odigrao ukupno 50 utakmica. Za samostalnu Srbiju je nastupao 22 puta, za Srbiju i Crnu Goru u 19 navrata, dok je SR Jugoslaviju predstavljao devet puta.

Sa druge strane, Pjanović je igrao za Javor i OFK Beograd, odakle je prešao u Crvenu zvezdu, za koju je u periodu od 1999. do 2003. godine postigao 80 golova na 111 mečeva. Igrao je još i za moskovski Spartak, odnosno za ekipu Rostova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading