TRAGEDIJA JE UŽASNO POTRESLA: Goga Sekulić skrhana nakon samoubistva Radoja Dragutinovića

Autor:

Zabava

09.01.2023

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznavala ga je maltene ceo život.

TRAGEDIJA JE UŽASNO POTRESLA: Goga Sekulić skrhana nakon samoubistva Radoja Dragutinovića

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen

Vest dana u srpskom sportu je nažalost velika tragedija koja je zadesila porodicu Ivice Dragutinovića, čiji je otac izvršio samoubistvo.

Prema informacijama do kojih je došao naš portal, Radoje Dragutinović se namerno utopio u reci Lim, a za Republiku je tim povodom izjavu dala popularna pevačica Goga Sekulić, inače Ivičina drugarica iz detinjstva.

- Zatečena sam tom vešću. Ivicu nisam videla više od deset godina. Poznajemo se još iz detinjstva, meni je mama inače iz Prijepolja odakle su njegovi. Jako dobra porodica Dragutinović. Mnogo mi je žao - rekla nam je Goga.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Goga Sekulić

Radojev sin Ivica je proslavljeni reprezentativac naše zemlje u fudbalu, a u dresu sa nacionalnim grbom je odigrao ukupno 50 utakmica. Za samostalnu Srbiju je nastupao 22 puta, za Srbiju i Crnu Goru u 19 navrata, dok je SR Jugoslaviju predstavljao devet puta.

Svom pokojnom ocu, Ivica je podario troje unučadi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading