"ORLOVI" VEĆ ZABORAVILI NA ALŽIR: Srpsko čudo od deteta ima recept za MAESTRALNE Nemce (FOTO)

Autor:

Sport

13.01.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oduševio na premijeri Svetskog prvenstva.

"ORLOVI" VEĆ ZABORAVILI NA ALŽIR: Srpsko čudo od deteta ima recept za MAESTRALNE Nemce (FOTO)

Foto: Twitter/@rssrbije

Stefan Dodić ima samo 19 godina, proteklog leta je izabran za najboljeg juniora Evrope, a sjajnu formu je pokazao i na meču sa Alžirom na startu Svetskog prvenstva u Katovicama koji je Srbije rešila u svoju korist rezultatom 36:27.

 

 

Mladi rukometaš upisao je dva gola i oduševio rukometnu javnost.

- Uvek pre meča ima pozitivne trema, ali kada uđem na teren, sve se zaboravlja. Drago mi je da sam dao dorpinos u pobedi.

Kako protiv Nemačke u nedelju?

- Znamo da će biti teže. Nismo se spremali za Nemce, fokus je bio na Alžiru. Nismo ga potcenili. Sada imamo dan da dobro pripremimo Nemačku, da vidimo njihove utakmice. Očekuje nas rovoska borba svih 60 minuta. Najvažniji je pristup, motivisano smo, pucamo od sampouzdanja i verujem da ćemo biti još bolji u nedelju - zaključio je rukometaš Kjelcea na pozajmici u Zagrebu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading