EMOTIVNA IZJAVA VANJE MARINKOVIĆA: Dete Partizana poslalo SNAŽNU PORUKU "grobarima"!

Autor:

Sport

13.01.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličnu partiju pružio je večeras u Areni nekadašnji igrač Partizana.

EMOTIVNA IZJAVA VANJE MARINKOVIĆA: Dete Partizana poslalo SNAŽNU PORUKU "grobarima"!

Foto: Starsport

Vanja Marinković

Košarkaši Partizana su savladali Baskoniju sa 83:65 u meču 19. kola Evrolige, nakon što su u sjajnoj atmosferi u Areni potpuno demolirali špansku ekipu.

Najefikasniji u redovima poražene ekipe je bio Vanja Marinković, svojevremeno najmlađi kapiten u istoriji Partizana, koji je upisao 16 poena, čime je bio jedini dvocifreni u svojoj ekipi.

Nekadašnji igrač crno-belih je posle meča pričao za medije, a istakao je da je povratak u Beograd bio veoma emotivan.

- Dosta je emocija bilo, nisam očekivao to. Ali, puno im hvala, meni to stvarno znači - rekao je Marinković.

Zatim je pričao i o samom meču, koji je njegovoj ekipi iskliznuo iz ruku još na samom početku.

- Mislim da smo imali naše šanse da preokrenemo u odbrani, u drugom poluvremenu pogotovo sa odvajanjem i preuzimanjem. Što je teško, sa Lesorom, Ledejem i Smajlijem koji ima veliku energiju. Mislim da smo promašili dosta otvorenih šuteva. Ovo je realan skor. Došli smo u malo slabijem sastavu, ali to nije alibi - istakao je Vanja.

Pričao je i o šansama srpskih klubova da obezbede Top 8 fazu..

- Mislim da je rano za bilo kakve prognoze. I Zvezda i Partizan su za Top 8. Ima još dosta da se igra. Imali su neki pad u igri pre mesec dana, pa su se digli.

Za kraj, dodao je da je ova sezona u Evroligi izuzetno zanimljiva..

- To je Evroliga. Jako je zahtevno i naporno. Svi hoće da uđu u Top 8, da ostanu naredne godine u Evroligi. Teško je, ali zanimljivo. Ko je očekivao da ćemo mi biti prvi pred kraj 2022. Mi nismo - zaključio je Marinković.

Posle 19 odigranih kola, ekipa Baskonije se nalazi na skoru od 11 pobeda, uz osam poraza, dok Partizan sada ima učinak od devet trijumfa i deset neuspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading