KATASTROFA za Baskoniju pred meč sa Partizanom!

Autor:

Sport

13.01.2023

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi težak udarac za Špance.

KATASTROFA za Baskoniju pred meč sa Partizanom!

Foto: Starsport

Košarkaši Baskonije biće dodatno oslabljeni pred večerašnji meč sa Partizanom, pošto još jedan igrač neće biti u mogućnosti da pomogne timu Đoana Penjaroje, nakon što je Baskonija ostala bez Markusa Hauarda.

U pitanju je Pjeria Henri, sjajni američki plej, koji je od svog dolaska preporodio španski tim, a u proseku je u Evroligi beležio gotovo deset poena u proseku, uz nešto više od šest asistencija po meču.

Henri je u prethodnom meču u okviru elitnog košarkaškog takmičenja u Evropi, koji je Baskonija izgubila u Minhenu sa 92:79, doživeo povredu stopala, pa će i on večerašnji meč pratiti pored terena.

Ovo su svakako sjajne vesti za tim Željka Obradovića, koji će sada imati olakšan zadatak da stignu do devete pobede u 19. kolu Evrolige.

Meč između Partizana i Baskonije počinje večeras u 20 časova i 30 minuta, a duel će biti odigran u beogradskoj Areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading