DELIJE U TRANSU: Liga šampiona PONOVO u Beogradu!

Autor:

Sport

20.12.2022

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti za navijače crveno-belih.

DELIJE U TRANSU: Liga šampiona PONOVO u Beogradu!

Foto: Starsport

Odobjkašice Crvene zvezde igraju večeras u 19 časova meč drugog kola Lige šampiona protiv italijanske Novare, a ovo će biti prvi meč crveno-belih pred svojim navijačima posle devet godina čekanja.

Zvezda je poražena u prvom kolu od moćnog Vakifbanka sa 3:0, a sada im u goste dolazi još jedna izuzetno jaka ekipa, koja je takođe slavila u prvom kolu i to protiv Potsdama sa 3:1. O kvalitetu večerašnjeg protivnika govorio je i Ratko Pavličević, trener crveno-belih odbojakšica.

- Posle Vakibanka igramo sa Novarom, to je još jedna vrhunska ekipa. Ne bi trebalo trošiti reči o njima, imaju dosta dobrih igračica. Za nas je ovo novi izazov, probaćemo da skupimo što više iskustva sa ove utakmice. Nadam se da ćemo biti konkurenti i da ćemo moći da odigramo dobru utakmicu. Iskreno se nadam da nam motiva neće nedostajati jer igramo protiv tako jedne renomirane ekipe - istakao je Pavličević.

Foto: ŽOK Crvena zvezda

Ratko Pavličević, trener Crvene zvezde

Sličnog mišljenja je i mlada Adela Helić.

- Nema predaje. Znamo ko nam dolazi u goste, znamo veći broj igračica. Nadam se da ćemo održati disciplinu u igri i da ćemo se boriti za svaku loptu. Verujem i da ćemo nalaziti i mnogo bolja rešenja u odnosu na utakmicu sa Vakifbankom. Nema sumnje da ćemo pružiti maksimum, iako znamo da neće biti lako. Želimo da pokažemo najbolju odbojku - rekla je Adela Helić, jedna od najboljih igračica Crvene zvezde.

Meč drugog kola igra se večeras u 19 časova, a biće odigran u SC "Voždovac".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading