TEŽAK PORAZ: Crvena zvezda IZGUBILA na startu Lige šampiona!

Autor:

Sport

07.12.2022

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne baš najbolji start za crveno-bele na startu Lige šampiona.

TEŽAK PORAZ: Crvena zvezda IZGUBILA na startu Lige šampiona!

Foto: Starsport

Svetski i evropski šampion Vakifbank lako je izašao na kraj sa osvajačem duple krune u Srbiji, ekipom Crvene zvezde. Jasno je da je u Istanbulu mogla da se vidi ogromna razlika između turske i srpske klupske odbojke, pa su kao što se i očekivalo, sva tri boda otišla na račun tima Đovanija Gvidetija - 3:0 (25:15. 25:21, 25:9).

Na terenu nije bilo MVP Lige šampiona iz prošle sezone Gabi Gimaraeš, ali je zato Paola Egonu dobila priliku da demonstrira deo bogatog repertoara. Izvodio je italijanski stručnjak iz igre, ali kad god je bila na parketu pravila je razliku i bila nezaustavljiva.

Republika

Foto: OK Crvena zvezda

Odbojkašice Crvene zvezde su doživele težak poraz

Po propozicijama CEV, pobednici pet grupa će se plasirati direktno u četvrtfinale Lige šampiona. U plej–of fazi (kvalifikacijama za četvrtfinale) igraće pet drugoplasiranih ekipa, kao i najbolja trećeplasirana ekipa. Pobednici tri dvomeča će igrati u četvrtfinalu. Preostale četiri trećeplasirane ekipe će takmičenja nastaviti u četvrtfinalu Kupa CEV 2023.

Crvena zvezda će u drugom kolu dočekati Novaru u Beogradu 20. decembra od 19 časova. Novu godinu će otvoriti duelom sa Potsdamom kod kuće 12. januara. U drugom krugu grupne faze crveno-bele će prvo putovati u Italiju (17. januar), pa će poslednjeg dana januara dočekati Vakifbank. Šesta i poslednja utakmica u ovoj fazi takmičenja na programu je 8. februara u Nemačkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading