Hokejaši na travi uspešno završavaju sezonu

Autor:

Sport

11.12.2022

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako bi se što bolje pripremili za narednu sezonu, mlađane nade hokeja na travi na pripremama u Bosilegradu od 10. do 17. decembra.

Hokejaši na travi uspešno završavaju sezonu

Foto: SHNTBGD

Hokej na travi

Prema rečima Mire Jotića, generalnog sekretara SHNT u 2022.godini učinjeno je dosta toga kako bi se hokej na travi kao sport popularizovao kod školske omladine a kroz manifestacije i programe u 2022.g. učinjeno je sve kako bi srpska prestonica ostala upamćena kao dobar organizator i domaćin hokejašicama i hokejašima na travi.

Veliki broj dece iz Srbije i regiona imao je priliku da uživa u čarima hokeja na travi na prelepoj Adi Ciganliji i Beogradu, na prvom Hokej festivalu (4. i 5. juna), gde je učestvovalo trinest (13) ekipa. Veličanstvene slike sa Ade Ciganlije obišle Evropu!

U narednoj godini (junu) očekujemo da Beograd bude domaćin mnogim ekipama iz EU, na drugom Hokej festivalu, kao i na jubileju HK BASK (osnovan 1953), 70 godina postojanja.

Republika

Foto: SHNTBGD

Hokej na travi

Na tradicionalnom nadmetanju mladih hokejaša i hokejašica na travi, u borbi za trofej Beograda učestvovalo je petnaest (15) ekipa iz Srbije i Bugarske.

Jotić, pohvaljuje mlade hokejaše i hokejašce na travi iz Beograda koji sa ovakvim manifestacijoma dobijaju posticaj da još više i bolje rade na usavršavanju svojih veština u hokeju na travi, kako bi u budućnosti ostvarivali vrhunske rezultate u ovom starom olimpijskom sportu.

Dodaje da kroz pripreme u Bosilegradu, sa trenerima EHF iz Bugarske, dobijaju novi elan i snagu da još bolje i više rade, a da mnoge stvari nebi bile moguće bez podrške Sekretarijata za sport i omladinu Beograda i sekretara Nikole Penića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading