ANĐELA I NAĐA ZBOG OCA IDU KOD PSIHOLOGA: Porodična drama dotukla tinejdžerke!

Autor:

Zabava

11.12.2022

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela i Nađa otkrile da posećuju psihologa nakon porodične drame!

ANĐELA I NAĐA ZBOG OCA IDU KOD PSIHOLOGA: Porodična drama dotukla tinejdžerke!

Foto: Youtube.com printscreen

Anđela i Nađa Đorđević došle su u epicentar skandala nakon što su napustile oca Zorana Đorđevića, a sve je počelo nakon što su sa majkom Tinkom samo nestale preko noći.

Zoran se oglasio na njihovom Jutjub kanalu, te je istakao da je uplašen, jer se ni sa kim nije čuo. Nakon nekoliko dana potrage, pojavila se informacija da su Anđela i Nađa sa majkom, napustile Zorana, o čemu su kasnije snimile video.

Foto: Youtube.com printscreen

Anđela Đorđević i Nađa Đorđević

 

No, kako je vreme prolazilo, a budući da je težak period i dalje prisutan za ovu porodicu, Anđela i Nađa su odlučile da potraže pomoć psihiloga, o čemu su pričali na svom Jutjub kanalu.

-Ja sam krenula na terapije kod psihiloga, jer je težak period iza nas i potrebno mi je sa nekim da pričam o tome. To nije ništa sramota, odmah da vam kažemo. Ne bismo da iznosimo detalje šta se zaista desilo između mame i oca, to nije na nama da govorimo, ali smo mi pružile podršku našoj majci, kojoj je to trebalo u tom trenutku - započinje Anđela, a potom otkriva i gde su se preselile, budući da su živele na relaciji Nica Srbija:

Foto: Youtube.com printscreen

Anđela Đorđević i Nađa Đorđević

 

- Nismo ni u Srbiji, nismo ni u Nici, preselile smose. Odlučile smo da bude bliže Nađinoj školi, pa smo se preselile na Azurnu obalu.

Za kraj su naglasile da će u jednom od sledećih videa, njihova majka Tinka odgovoriti na sva pitanja koja zanimaju njihove pratioce.
 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading