IVANA VULETA NAJBOLJA ATLETIČARKA BALKANA: Veliko priznanje dobila i Angelina Topić

Autor: Tanjug

Sport

07.12.2022

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpkinje odlikovane na gala večeri u Atini.

IVANA VULETA NAJBOLJA ATLETIČARKA BALKANA: Veliko priznanje dobila i Angelina Topić

Foto: Tanjug/AP

Ivana Vuleta

Asocijacija balkanskih atletskih federacija proglasila je danas u Atini Ivanu Vuletu za najbolju atletičarku Balkana, dok je Angelina Topić proglašena za ''zvezdu u usponu''.

Ivana Vuleta je ove godine odbranila titulu svetske šampionke u dvorani, na Svetskom atletskom prvenstvu koje održano u martu u Beogradu i titulu evropske šampionke u Minhenu.

- Najbolja atletičarka Balkana peti put. Razmazila sam se. Hvala, bila je ovo još jedna nezaboravna sezona -napisala je Vuleta, nekada Španović, na društvenim mrežama posle dodele nagrade na gala večeri u Atini.

Nagrada ''Zvezda u usponu'' pripala je Angelini Topić.

Republika

Foto: Olimpijski komitet Srbije

Angelina Topić

Na poslednje održanom Svetskom prvenstvu za juniore u Kaliju one je osvojila bronzanu medalju sa skokom od 1,93 m, kao i bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu za seniore u Minhenu.

U julu ove godine na Evropskom prvenstvu za mlađe juniore u Jerusalimu ćerka legendarnog Dragutina Topića osvojila je zlatnu medalju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading