POVREDA KOJA MOŽE SKUPO KOŠTATI GAUČOSE: Argentina i Mesi u velikom PROBLEMU!

Autor:

Sport

07.12.2022

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveni alarm je upaljen.

POVREDA KOJA MOŽE SKUPO KOŠTATI GAUČOSE: Argentina i Mesi u velikom PROBLEMU!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalske reprezentacija Argentine i Holandije sastaće se 9. decembra u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru. Bez dileme, izabranike Lionela Skalonija čeka najteži ispit u dosadašnjem toku Mundijala. A, po izveštajima novinara posle treninga u sredu, na njega bi Gaučosi mogli bez važnog aduta - Rodriga De Pola.

 

 

Centralni vezista koji je odigrao svaki minut u prethodne četiri utakmice na današnjem treningu odradio je samo zagrevanje i potom otišao na terapiju zbog problema sa zadnjom ložom. Tokom igre na dva gola njegovo mesto desnog veznog u formaciji sa tri igrača u liniji zauzeo je Leandro Paredes, dok je Enco Fernandez pomeren levo, a Aleksis Makalister se našao u sredini.

Dobra vest za Gaučose povratak Anhela Di Marije. Iskusni krilni napadač zbog povrede je propustio susret sa Australijom, ali je u prethodna tri igrao od početka, a isto se očekuje i u petak. Posebno jer je Papu Gomez, koji ga je odmenio, povredio skočni zglob u toj utakmici.

Rodrigo De Pol ima 28 godina i trenutno nastupa za Atletiko Madrid. Ponikao je u Rasingu, a prvi klub u Evropi mu je bila Valensija. Ove sezone upisao je 12 nastupa u španskoj La Ligi. Na svom kontu ima jedan gol i asistenciju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading