LEGENDA ZVEZDE IMALA SREĆE: Tuča na meču Lige šampiona! Naoružani HULIGANI upali u halu - IMA I POVREĐENIH (FOTO)

Autor:

Sport

07.12.2022

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene u Atini.

LEGENDA ZVEZDE IMALA SREĆE: Tuča na meču Lige šampiona! Naoružani HULIGANI upali u halu - IMA I POVREĐENIH (FOTO)

Foto: Twitter/Printscreen/@HooligansTV_eu

Skandal na utakmici FIBA Lige šampiona! 

Huligani su uleteli na tribine i počeli da biju navijače! U pitanju su pristalice AEK-a koje su u Atini napale fanove Ređane, italijanskog tima koji je gostovao grčkoj ekipi u ovom takmičenju. Do haosa je došlo pred početak meča, a dodatni problem napravila je policija, pošto oni nisu bili u dvorani. Srećom, tu nije bio Dragan Šakota (70), novi trener ekipe sa "Čizme".

Bilo je i povređenih, dolazila su i kola Hitne pomoći. Prema informacijama koje stižu iz dvorane, huligani AEK-a uleteli su na tribine i prvo su uzeli protivpožarne aparate, otvorili ih i počeli su da ih koriste ka navijačima protivničkog kluba. Onda su izvadili metalne šipke i motke i haos se nastavio. Svi prisutni bili su u šoku, uključujući i igrače na terenu.

 

 

Sve to trajalo je oko pet minuta posle čega su se razbežali, ali ne pre nego što su bacali razne predmete i ka novinarskoj tribini i VIP loži. Tim iz Italije prvobitno nije želeo da nastavi utakmicu, ali su posle razgovora sa sudijama i delegatima odlučili da promene odluku. Početak je kasnio više od 15 minuta. Navodi se takođe da su oni pravili haos i ispred dvorane i da su se gađali bakljama...

Inače, tim iz Italije preuzeo je nekadašnji strateg Crvene zvezda Dragan Šakota, ali iskusni sprski stručnjak nije bio na klupi na ovoj utakmici. Očekuje se da će uskoro da se pridruži svom novom timu. Srećom, izbegao je haos u glavnom gradu Grčke.

Što se same utakmice tiče, AEK je slavio rezultatom 68:59. Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Akil Mičel sa 16 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading