AD ASTRA PER ASPERA - Najbolji borilački rijaliti projekat na Areni Sport!

Autor:

Sport

30.11.2022

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spojili smo Istok i Zapad u Srbiji!

AD ASTRA PER ASPERA - Najbolji borilački rijaliti projekat na Areni Sport!

Foto: AD ASTRA PER ASPERA

AD ASTRA PER ASPERA

U formi televizijskog rijaliti programa suprotstavićemo dve najjače svetske MMA škole današnjice – Brazil i Dagestan!

Renomirani treneri i borci iz ove dve sportske zemlje, uz talentovane borce iz Srbije i regiona, uz pomoć bivših sadašnjih i budućih UFC boraca, kao i velikih imena trofejnih sportova kod nas, uz legendu UFCa i MMA sporta, Stefana Struva, odmeriće snage u oktagonu na kraju svake epizode.

Republika

Foto: AD ASTRA PER ASPERA

 

Tim Brazila predvodi jedan od najboljih stručnjaka parterne borbe u svetu, i jedan od najboljih svetskih MMA menadžera, Marcelo Brigadeiro, dok ekipu Dagestana predvodi šampion Dagestana, kao i svetski kikboks šampion, MMA šampion Rusije, Kamal Magomedov.

Republika

Foto: AD ASTRA PER ASPERA

 

Uz gostovanje MMA šampiona dokazanih na svetskoj i evropskoj sceni,  Duška Todorovića, Stefana Sekulića, Predraga Bogdanovića, Stefana Negucića, Slobodana Maksimovića, dokazani borci svetske MMA scene, kao i mladi talentovani borci koji učestvuju u projektu imaće priliku da uče od najboljih i treniraju sa njima, na svom putu ka velikim MMA uspesima.

Gostovanje legendi i šampiona koji su obeležili srpsku košarku, Željka Rebrače i Igora Rakočevića, pomoći će borcima da iz prve ruke nauče šta je potrebno za uspeh svetskih razmera, u svakom sportu.

Republika

Foto: AD ASTRA PER ASPERA

 

Proslavljeni glumci, trenutno najpopularniji na našoj filmskoj i pozorišnoj sceni, Miloš Biković i Miloš Petrović Trojpec, biće domaćini kroz najveću borilačku priču koju ste imali priliku da ispratite!

Republika

Foto: AD ASTRA PER ASPERA

 

U jedanaest fenomenalnih epizoda,  sa našim učesnicima i gostima, imaćete priliku da zavirite iza scene vrhunskog borilačkog kampa, i da sa njima prođete sve što ovakva priprema za borbe nosi - prijateljstvo i zabavu, ali i krv, suze i znoj, na stazi popločanoj teškim radom i odricanjem, u potrazi za uspehom!

Ad Astra Per Aspera, uskoro na Arena Fight kanalu!

Prva epizoda jedinstvenog riality serijala na programu je 8. decembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading