MOJE SAIGRAČICE SU LUDE: Mina oduševila rečima posle plasmana u finale SP, pa navijačima poslala poruku i veliki poljubac!

Autor:

Sport

12.10.2022

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska reprezentativka ne krije sreću nakon trijumfa u polufinalu planetarnog šampionata.

MOJE SAIGRAČICE SU LUDE: Mina oduševila rečima posle plasmana u finale SP, pa navijačima poslala poruku i veliki poljubac!

Foto: Starsport

Mina Popović

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije imaće u subotu priliku da odbrani titulu prvaka planete, pošto je u polufinalu Svetskog prvenstva pobedila selekciju SAD.

Posle meča je izjavu punu emocija dala naša odbojkašica Mina Popović.

Nemam reči da objasnim koliko su lude moje saigračice i koliko smo se borili, i to sve. Danas smo imali toliko težak posao jer svi znamo da je ekipa SAD sjajna, jedna od najboljih, znali smo da će biti jako teško. Ovog puta je sve bilo na našu vodenicu - rekla je Mina.

Republika

Foto: Starsport

Mina Popović

Srbija je samo dan ranije u teškom četvrtfinalu nadigrala Poljsku posle pet setova. Mina je objasnila na koji način su se izabranice Danijelea Santarelija oporavile nakon emotivnog i fizičkog pražnjenja.

- Zapravo nemam odgovor na to, jer je jučerašnji meč bio jedan od najtežih, sigurno najteži na turniru, pa verujem da smo samo dobro odmorile i odspavale koliko je to bilo moguće i da smo se resetovale.

Poslala je i kratku poruku navijačima.

- Volimo vas ljudi mnogo, hvala na podršci i idemo u finale - poručila je Popovićeva, uz poljubac koji je poslala preko kamere.

Rival Srbije u borbi za zlato biće Brazil ili Italija, koji svoj polufinalni meč igraju u četvrtak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading