MIKI STEVIĆ SAVETUJE PARTIZAN: Keln BEZOBRAZNO i ODSEČNO napasti u Beogradu!

Autor: M. S. - V. Z.

Sport

13.10.2022

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana pokušaće ponovo da sruše Nemce i naprave novo iznenađenje u Ligi konferencija!

MIKI STEVIĆ SAVETUJE PARTIZAN: Keln BEZOBRAZNO i ODSEČNO napasti u Beogradu!

Foto: FK Partizan/Sandić Foto

Crno-beli su, podsetimo, prošlog četvrtka u gostima savladali Keln sa 1:0, golom Svete Markovića, a večeras u četvrtom kolu (18.45, Arena sport 1 i RTS 1) protiv istog rivala i po oprobanom receptu juriće novi podvig pred svojim navijačima.

IMPERATIV POBEDE

Miroslav Stević, nakratko igrač Partizana početkom devedesetih, koji je karijeru izgradio u Nemačkoj, odličan je poznavalac prilika u tamošenjem fudbalu i u razgovoru za Republiku poručuje da crno-bele očekuje teži posao.

Republika

Foto: FK Partizan/Sandić Foto

Svetozar Marković postiže jedini gol u Kelnu

- Partizan je ime u Evropi i gledaju ga s respektom. Nemci su znali da ima dosta dobrih pojedinaca i efikasnog napadača i nevezano što je srpska liga slaba, imaju poštovanje prema crno-belima. Utakmica u Kelnu bila je baš onakva kakvu svaki navijač Partizana poželeti može, odsečno, bezobrazno, sve što moderan fudbal čini zanimljivim - počinje priču Stević za naš list i nastavlja u jednom dahu:

- Zna se šta donose pobede u Evropi. Nisu to samo finansije, već i afirmacija igrača na velikoj sceni, što je važno za Partizan. Ne kaže se džabe da je do vrha lako doći, ali da je teško na njemu ostati. Biće teže u Beogradu, ne sumnjam, ali Partizan ima imperativ pobede jer igra pred svojom publikom. Sigurno je da će Keln ući drugačije u meč, motivisano, imaće drugi odnos prema igri jer koga zmija jednom ujede i guštera se plaši - dodao je bivši reprezentativac Jugoslavije.

SAMO U SUPERLATIVU

O utiscima minulog četvrtka govori samo superlativima.

- Iskreno, očekivao sam da će Partizan iz meča u meč biti bolji, ali da se tako dobro prezentuje u Kelnu - zaista nisam. Znao da će, kako vreme odmiče, igrati bolje jer je novim igračima potrebno da se igraju, da treneru Petriću treba vremena da sklopi kockice. Način igre Partizana u Nemačkoj sve je iznenadio, čak je i oštećen za penal - zaključio je Miki Stević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading