Odbojkašica koja zarađuje bogatstvo na "Only Fans-u" doživela HOROR povredu: Na rukama je IZNELI sa terena, moraće na OPERACIJU! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.10.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije imala sreće i čeka je duga pauza.

Odbojkašica koja zarađuje bogatstvo na "Only Fans-u" doživela HOROR povredu: Na rukama je IZNELI sa terena, moraće na OPERACIJU! (VIDEO)

Foto: printscreen/youtebe.com

Jezive scene stižu nam iz Brazila.

Jedna od najlepših sportistkinja na planeti, odbojkašica Kej Alves, doživela je horor povredu na meču odigranom u vikendu za nama.

Ona je, u meču koji je igrala za svoj Osaka Sao Kristovao Saudea, nezgodno doskočila prilikom jednog poena, a povreda je, i pored toga što u prvi mah nije izgledala toliko ozbiljno, zaista katastrofalna.

Nju su uplakanu izneli sa terena, a kasnije je utvrđeno da su joj stradali ligamenti kolena, te da će morati na operaciju i odbojku neće igrati najmanje šest do osam meseci.

Tvoja snaga i odlučnost će i ovaj put napraviti razliku. Naš lider na terenu Kej Alves je zadobila tešku povredu u zadnjem meču i mora na operaciju. Želimo ti brz oporavak i vidimo se na terenu. Svi smo uz tebe - saopštili su iz njenog kluba.

 

 

Kej Alves je u centar pažnje javnosti došla kada je otkrila da daleko više novca zarađuje na platformi za odrasle "Only Fans", nego od odbojke. Kompletnu priču o njoj čitajte OVDE, a tada je, između ostalog, istakla:

- Moja ekipa me podržava iako nisu sve saigračice baš srećne zbog toga, ali su neke od njih pokazale pravo lice i bar znam ko mi je prijatelj. Očito je nekima krivo što zarađujem dosta više od njih. Međutim, u klubu znaju da ne radim ništa što šteti imidžu kluba i našem timu. Rekla sam im kakva je to platforma zapravo i mnogi su imali pogrešna mišljenja o "Only Fans-u".

Sada će Kej imati vremena da se posveti svom isplativom hobiju, a vi pogledajte kako ona izgleda:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading