IDE U RAT PROTIV UKRAJINE: Ruski džin PRIHVATIO Putinov poziv!

Autor:

Sport

29.09.2022

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spreman!

IDE U RAT PROTIV UKRAJINE: Ruski džin PRIHVATIO Putinov poziv!

Foto: printskrin

Bivši svetski šampion u boksu Nikolaj Valuev dobio je poziv u rusku vojsku u sklopu delimične vojne mobilizacije koju je naredio ruski predsednik Vladimir Putin.

On je potvrdio da je dobio poziv, a otkrio je i da će se njemu rado odazvati.

- Da, primio sam poziv. Hoću li se odazvati? Da, naravno. Idem da se prijavim - rekao je 49-godišnji Valujev za rusku "Izvestiju".

Valuevu je stigao poziv dok nije bio kod kuće.

- Sledeće nedelje ću se definitivno odazvati i prijaviti se - dodao je Valujev, kojem su 2010. godine dijagnostikovani ozbiljni koštani problemi, zbog čega je završio na operaciji, a lekari savetovali da prevremeno prekine boksersku karijeru.

Valujev nije jedini Rus iz sveta sporta koji je pozvan u rusku vojsku u ratu protiv Ukrajine. Pre njega, pozvan je i bivši igrač Evertona Dinijar Bilijadetinov.

Valuev je pored uspeha u boksu poznat i po svojoj neverovatnoj građi, visok je 213 centimetara, i najviši je i najteži svetski šampion u istoriji sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Saja

29.09.2022 19:47

Ako radi ide, što se nije prijavio u dobrovoljce.

Zob

29.09.2022 20:10

Svaka čast pored svih novaca bivši šampion izabrao mobilizaciju umesto da se proda i preseli na zapad i napusti svoj narod i bude upamćen ne kao šampion već obična prodana duša i izdajnik svoga roda

Kralj

29.09.2022 21:16

Eto prilike i za Medvedeva