I JA SAM TRPELA NASILJE, SAMO JA ZNAM KAKO MI JE BILO! Tanja Savić progovorila o TORTURI kroz koju je prošla, pa pružila podršku svim ŽRTVAMA

Autor:

Zabava

29.09.2022

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovim povodom oglasile su se brojne javne ličnosti.

I JA SAM TRPELA NASILJE, SAMO JA ZNAM KAKO MI JE BILO! Tanja Savić progovorila o TORTURI kroz koju je prošla, pa pružila podršku svim ŽRTVAMA

Foto: TV Pink/printscreen

Nakon drame koju je pretrpela sestra poznate tiktokerke Uki Q, Sara Hadžić, kada ju je brutalno pretukao suprug Damjan, nakon čega je sa brojnim povredama završila u bolnici, brojne javne ličnosti oglasile su se ovim povodom, zgrožene postupkom dvadesettrogodišnjeg muškarca nad svojom četiri godine mlađom suprugom.

O temi porodičnog nasilja progovorila je i Tanja Savić koja je iskoristila priliku da pruži podršku svim ženama koje prolaze kroz isto.

 

Foto: printscreen/youtube.com

Tanja Savić

 

- I ja sam pretrpela nasilje, nema šta da lažem. Nije lepo, ne želim da dajem primer tim ženama. Moja poruka njima je da treba da se izađe iz tih odnosa i da se ne trpi nasilje. Muž, to je osoba u koju treba da imaš najviše poverenja, da te čuva, štiti i gura kroz život. On treba da ti da sigurnost, a kada te ta osoba ponižava i maltretira, onda je to stvarno za svaku osudu. Ne znam ni ja kako sam uspela to da prebrodim i kako me nije slomilo. Samo ja znam kako mi je bilo. Bila sam usamljena, bukvalno sam bila s njim, a osećala sam se kao da sam sama. Mislim da je to nešto najgore, kad živite sa partnerom, a osećate se sami na svetu - rekla je Tanja za Kurir.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading