SVE JE ISTO, SAMO ZEKE NEMA! Partizan već doživljavao sramne eliminacije u Kupu (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

30.09.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-bele pre Radničkog iz Sremske Mitrovice ponižavali BSK Batajnica i Timok, a trener i uprava uvek nudili ista opravdanja

SVE JE ISTO, SAMO ZEKE NEMA! Partizan već doživljavao sramne eliminacije u Kupu (VIDEO/FOTO)

Foto: Starsport

ZANEMELI Zečević ćutao 2005, kao Vučelić sada

Partizan je dotakao dno, a novi dokaz za to je sramna eliminacija u šesnaestini finala, dakle na startu, fudbalskog Kupa Srbije.

Radnički iz Sremske Mitrovice je slavio na penale sa 3:1 (u regularnom toku bilo 1:1), za šta su bila dovoljna samo dva gola s kreča jer su igrači crno-belih promašili sva četiri udarca, što fudbalska istorija ne pamti!

Na taj način je aktivirana "vremenska mašina" u Humskoj jer su crno-beli ovakve debakle već doživljavali.

KOBNA TREĆA LIGA

Sve je isto kao 1996, kada je bolji bio trećeligaš BSK iz Batajnice, koji je slavio sa 2:1, odnosno 2005, kada je crno-belima skalp skinuo takođe trećeligaš Timok posle boljeg izvođenja penala u Humskoj (6:5). Ono što spaja ove mečeve je kao preslikana retorika pravdanja.

S tom razlikom da su nekada odgovorni bili trener Ljubiša Tumbaković i Žarko Zečević, zatim strateg Jirgen Reber i prvi čovek kluba Ivan Ćurković, a sada su to Gordan Petrić, kao šef struke, a glavešine crno-belih Milorad Vučelić i Miloš Vazura.

Republika

Foto: Starsport

Bez reči - Milorad Vučelić i Miloš Vazura

Doduše, nije se Zeka tada ni oglašavao, kao ni Vučela sada.

- Nismo igrali dobro. To ne bi to trebalo da se dešava Partizanu. Zasluženo smo izgubili i moraju momci da dignu glavu. Jeste senzacija, ne bismo smeli da dozvolimo poraz od ovakvog protivnika, slabijeg. Momcima mogu da zamerim mnogo stvari - rekao je Petrić 28. septembra ove godine.

Reber je 26. oktobra 2005. poručio gotovo isto, samo drugačijim rečima.

- Protiv ovakvog protivnika mora da se pobedi sa četiri-pet golova razlike. Svi igrači su potpuno nesigurni u sebe. Moramo dalje, ali ovako sigurno više ne može, nešto mora da se promeni - tvrdio je Nemac.

Republika

Foto: Starsport

Jirgen Reber

DRUGI IM KRIVI

Slična je retorika iz rukovodećih fotelja, na čije napuštanje nisu pomišljali ni ranije, pa ni sada.

- Šokirani smo. U narednim danima ćemo analizirati zašto smo bili ispod svakog nivoa. Gotovo je sada, moramo da se okrenemo prvenstvu i Evropi, verujem da će trener Petrić uspeti da nastavi niz u Superligi - rekao je sada direktor Partizana Miloš Vazura posle debakla u Sremskoj Mitrovici, dok predsednika Milorada Vučelića nema, kao da je u zemlju propao.

Republika

Foto: Starsport

Milorad Vučelić i Moliš Vazura

Ivan Ćurković, predsednik Partizana 2005, takođe nije video deo svoje odgovornosti, pa nije ni pomišljao na odlazak.

Republika

Foto: Starsport

Ivan Ćurković

- Ostavke ne bi trenutno ništa rešile. Narednih dana ćemo sve analizirati, bez tenzija, bez panike. Već smo svesni gde je nefudbalsko u svemu ovome nadvladalo fudbalsko - tvrdio je tada Ćurković, a slična pesma se peva u Humskoj i ovih dana i za neuspeh optužuje neko drugi, pa čak i matično sportsko društvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
NAVIJACI TRAZE PROMENU

11.10.2022 15:43

Ko podrzava VUCELU I VAZURU su zlo kluba ,ma ko on bio ! V. V su UNISTILI PARTIZAN ! AMATERI sa krimogenim genima