ZVEZDA NIJE PARTIZAN: Crveno-beli slavili u Šapcu i uspešno krenuli u odbranu trofeja Kupa Srbije (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

29.09.2022

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mačva izdržala prvo poluvreme, Nemanja Milunović na startu drugog poluvremena probio bedem domaćina, a konačnih 2:0 postavio je Kings Kangva u trećem minutu nadoknade vremena.

ZVEZDA NIJE PARTIZAN: Crveno-beli slavili u Šapcu i uspešno krenuli u odbranu trofeja Kupa Srbije (VIDEO/FOTO)

Foto: FK Crvena zvezda

Nemanja Milunović na utakmici Mačve i Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde nisu prošli kao večiti rival Partizan! Crno-beli su u sredu ispali od Radničkog u Sremskoj Mitrovici, dok iznenađenja u Šapcu nije bilo.

Dvostruki uzastopni osvajač Kupa Srbije u šesnaestini finala ovog takmičenja pobedili su drugoligaša Mačvu na gradskom stadionu sa 2:0.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Duel Igora Ristivojevića i Aleksandra Kataija

Crveno-crni izdržali su prvo poluvreme protiv crveno-belih i na odmor otišli sa 0:0, ali treba napomenuti da su gosti oštećeni za penal, a više o tome pročitajte OVDE.

Samo tri minuta drugog dela igre bilo je potrebno učesniku Lige Evrope da slomi otpor domaćina pošto je Nemanja Milunović pogodio glavom posle centaršuta Aleksandra Kataija iz kornera.

Mačva je možda i najbolju priliku propustila u 84. minutu kada je Jevtić šutirao posle pasa Brankovića, a lopta je zakačila Marka Gobeljića, golman Zoran Popović se okliznuo za trenutak, delovalo je da će lob uspeti, ali je iskusni čuvar mreže uhvatio loptu.

Pitanje pobednika u 93. minutu rešio je Kings Kangva posle greške Šapčana.

Zanimljivo da je 2.500.000 evra plaćeni Nemanja Motika danas ušao u 88. minutu, računajući nadoknadu vremena na terenu proveo šest minuta što su mu prvi minuti ove sezone u svim takmičenjima!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading