NISMO MI NEKE GOSPOĐE, MI SMO VOJSKA: Surovi Velja Nevolja je plakao kao kiša na sahrani Saleta Mutavog

Autor:

Hronika

29.09.2022

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od retkih prilika kada je Veljko Belivuk, surovi vođa kriminalnog klana, koji je optužen za sedam ubistava, a za bar još toliko koja im se pripisuju se vrši istraga, bila je kada je sahranjivan tadašnji vođa navijača "Partizana" Aleksandar Sale Mutavi.

NISMO MI NEKE GOSPOĐE, MI SMO VOJSKA: Surovi Velja Nevolja je plakao kao kiša na sahrani Saleta Mutavog

Foto: ST/Nemanja Pančić

 - Hteli su da ukaljaju tvoje ime, ali nisu uspeli. Nije me sram da kažem da sam plakao. Pusti nas da se isplačemo još danas. Baš sam juče pomislio: „Ajde, tigre, dobra ti fora, dosta si nas ložio, ustani!- govorio je pre šest godina, 18. oktobra Veljko Belivuk dok su mu se suze slivale iznad humke ubijenog druga i jedva nastavio da govori na sahrani pred stotinama navijača:

- Ali tigar ne može da ustane, otišao je u večna lovišta. Nastavićemo tamo gde si ti stao. Kao što si govorio, nismo mi neke gospođe, mi smo vojska! Nećemo pokleknuti pred neprijateljima. Ljut sam na tebe samo zbog jedne stvari, jer mi nisi dozvolio da te poslednji put zagrlim pred put. 

Republika

Foto: youtube.com

Automobil u kom je ubijen Aleksandar Stanković

Velja Nevolja se inače kobne večeri rastao sa Stankovićem neposredno pre nego što su na njega ispaljeni smrtonosni hici.

Stankovic je, podsetimo, ubijen je 13. oktobra na izlasku iz teretane u Bačvanskoj ulici u Beogradu. Seo je u auto, a napadač je istrčao mraka i ispalio 60 metaka iz "kalašnjikova". Iako je imao pancir, on ga nije sačuvao jer su mu ubice pucale direktno u glavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading