TREĆI DAN SVETSKOG PRVENSTVA U ODBOJCI: Italijanke "preživele" Belgiju, ostali favoriti sigurni! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.09.2022

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkašice Italije savladale su Belgiju, sa 3:1, u okviru 2. kola Svetskog prvenstva u odbojci, a pobede su ostavrile i ekipe Kine, Turske i Dominikanske Republike.

TREĆI DAN SVETSKOG PRVENSTVA U ODBOJCI: Italijanke "preživele" Belgiju, ostali favoriti sigurni! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Paola Egonu

Italija je bila blizu poraza, pošto su Belgijanke sa 25:21 došle do prvog seta, a zatim su imale i set loptu pri rezultatu 26:25 u drugom setu. Ipak, Italijanke na nemoguć način spasavaju set loptu, a zatim dolaze i do seta. Velika borba viđena je i u trećem delu igre, a Italijanke slamaju otpor Belgijanki i dolaze do vođstva od 2:1. Četvrti set je bio čista formalnost, pa Italija dolazi do jako bitne pobede sa 3:1 (21:25, 29:27, 30:28, 25:9).

Pobede su ostvarile i ostale ekipe koje su danas bile favoriti i to sa 3:0. Kina je bila ubedljiva protiv Kolumbije, Turska je došla do prve pobede na prvenstvu, trijumfom protiv Južne Koreje, a Dominikanke su nanele drugi poraz reprezentaciji Hrvatske.

Selekcija Srbije je danas odmarala, a neće igrati ni sutra. Sledeći meč naše devojke očekuje 29. septembra, a rival će biti Nemačka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading