ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTKA ĐOKOVIĆEVE SNAJKE! Mnogi su se pitali da li je na njoj sve PRIRODNO: Slika Saške Veselinov iz detinjstva otkriva SVE! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.09.2022

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka i model Saška Veselinov nedavno se udala za Đorđa Đokovića, a njihovo venčanje privuklo je pažnju svih medija u regionu.

ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTKA ĐOKOVIĆEVE SNAJKE! Mnogi su se pitali da li je na njoj sve PRIRODNO: Slika Saške Veselinov iz detinjstva otkriva SVE! (FOTO)

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Saška je, otkako je otpočela vezu sa Đokovićevim mlađim bratom pod budnim okom janvnosti, dok pojedine detalje o svom životu i sama deli sa javnošću putem društvenih mreža.

Foto: Srpski telegraf

Đorđe Đoković i Saška Veselinov

 


Saška je tako rešila da odgovara na pitanja pratilaca, pa je ovu priliku iskoristila i da konačno otkrije pravu istinu o svom izgledu.

Naime, Sašku su često pitali da je prirodna plavuša i da li nosi sočiva, a ona je sada rešila da odgonetne ovu misteriju, pa je podelila fotografiju iz detinjstva koja govori više od reči.

 

Foto: Printscreen Instagram

Saška Veselinov u detinjstvu

 

- Na pitanja da li nosim sočiva nekad - odgovor je na ovoj slici. Prirodna sam plavuša. Tata mi ima plave oči kao more i uspela sam da se izborim pored maminih braon. S tim da su mi nekad i zelene, ali tad nisam naročito raspoložena - napisala je Saška uz fotografiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading