Petostruki svetski šampion bije životnu bitku: Nakon operacije, prognoze lekara su dobre!

Autor:

Sport

25.09.2022

06:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kroz težak period u životu prolazi nekadašnji višestruki svetski šampion.

Petostruki svetski šampion bije životnu bitku: Nakon operacije, prognoze lekara su dobre!

Foto: Instagram.com/asvindal

Norveški skijaš Aksel Lund Svindal na društvenoj mreži Instagram podelio je svoje iskustvo vezano za borbu sa opakom bolešću. Njemu je nedavno dijagnostikovan rak testira, pa je veliki šampion nedavno podvrgnut operaciji.

O svemu što je doživeo Svindal je izjavio:

- Osetio sam promenu u svom telu. Nisam bio siguran šta je to, i da li je uopšte nešto. Ali odlučio sam da proverim. Otišao sam kod lekara i brzo su me prebacili u bolnicu, gde su potvrdili ono na šta je doktor sumnjao. Rak testisa - istakao je Aksel Lund Svindal i dodao:

- Testovi, skeniranje i operacija su se desili veoma brzo. I već posle prve nedelje znao sam da su prognoze veoma dobre. Sve zahvaljujući toj prvoj odluci da odem kod doktora kada sam posumnjao da nešto nije u redu.

 

 

Tokom svoje bogate karijere koju je okončao nakon Svetskog kupa 2019. godine, Svindal je pet puta bio svetski šampion, dva puta je osvajao Kristalni globus, a osvojio je i olimpijsko zlato u superveleslalomu u Vankuveru 2010. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading