SPEKTAKL JE ZAVRŠEN! Legendarni Dejvid Kultard ludom vožnjom podigao Beograd na noge, SRPSKA prestonica videla i osetila Formulu 1 (FOTO GALERIJA/VIDEO)

Autor:

Sport

17.09.2022

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograd i Srbija su ovog popodneva uživali u Red Bull spektalu, a glavna zvezda bio je bivši vozač Formule 1 Dejvid Kultard.

SPEKTAKL JE ZAVRŠEN! Legendarni Dejvid Kultard ludom vožnjom podigao Beograd na noge, SRPSKA prestonica videla i osetila Formulu 1 (FOTO GALERIJA/VIDEO)

Foto: Starsport

Inače, šampionski bolid Sebastijana Fetela RB7 u petak je stigao u Beograd!

U predivnom ambijentu na ulicama našeg glavnog grada, legendarni Dejvid Kultard je  u provozao bolid Sebastijana Fetela RB7 u četiri navrata, a petim krugom je nagradio frenetičnu publiku koja je svojim ovacijama dodatno zgrejala atmosferu po ovom kišnom danu.

Događaj je uveličao i orkestar Dejana Petrovića, uz vratolomije propratnih vozača na motociklima.

Bio je ovo dan za pemćenje, predivna slika iz Beograda obišla je čitav svet!

 

Republika

Foto: Starsport

 
Republika

Foto: Starsport

 

 

SPEKTAKL ZA PAMĆENJE!

15:00 - Kraj spektakla, Dejvid Kultard je "obrnuo" četiri kruga na ulicama Beograda u bolidu RB7, a publiku je nagradio i dodatnim, petim krugom!

14:33 - Novi izlazak Kultarda na stazu... Publika je u transu nakon Dejvidovih vratolimija na točkovima. Potom je nestao brzinom metka, a sada stižu i nova dva bolida. 

Miris goriva i škripa guma zaparali su Beogradom, a prisutni gledaoci su, uprkos kiši, bili oduševljeni V8 motorom sa 750 konjskih snaga.

14:17 - Orkestar Dejana Petrovića svojim numerama ugrejao je publiku po ovom sivom i kišnom danu u glavnom gradu Srbije.

14:00 - Publika doliva ulje na vatru, a Kultard daje štimung i lebdi brzinom svetlosti beogradskim ulicama.

13:55 - Kultard je ponovo izašao na stazu. Kakva brzina - nemoguće ga je okom ispratiti! Fenomenalne scena na ulicama naše prestonice... 

13:28 - Legendarni Dejvid Kultard je svojim bolidom "zapalio" asfalt i bacio publiku u trans!

13:15 - "Aras" je na svom motociklu po teškim vremenskim uslovima raspalio prisutnu publiku svojim vratolijama od kojih zastaje dah.

12:45 - Uskoro se očekuje početak programa!

12:23  - Atmosfera polako dostiže vrhunac!

 

11.55 - Odrađen je i drif na Trgu Republike! Sve se dimi od kočenja guma...

 

 

11.50 - Pogledajte te atmosferu na Trgu Republike pred početak trke...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Obožavalac F1

17.09.2022 14:11

Bio sam onemogućen da prisustvujem događaju, ali sam se zahvaljujući vašem lajvu osetio kao da sam se našao u prvom redu tribina. Hvala vam!