Stižu pohvale sa samog vrha: Ministar Udovičić čestitao zlatnom rvaču!

Autor:

Sport

12.09.2022

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar Vanja Udovičić čestitao je rvaču Nemešu, koji je danas u Beogradu osvojio zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u rvanju.

Stižu pohvale sa samog vrha: Ministar Udovičić čestitao zlatnom rvaču!

Foto: Ministarstvo omladine i sporta

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić

Mate Nemeš je danas osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 67 kilograma, nakon što je u finalu savladao Iranca Mohamedrezu Geraeija rezultatom 5:4.

 - JOŠ JEDNO SVETSКO ZLATO ZA SRBIJU! Naš Mate Nemeš je šampion sveta u rvanju! Svaka čast, majstore! Čestitamo ti na impresivnim borbama i bespoštednom zalaganju kojima si Srbiju ponovo doveo na pobednički tron i iznova dokazao da je srpsko rvanje u samom svetskom vrhu! Čestitke i tvom stručnom štabu i Rvačkom savezu Srbije na još jednom velikom uspehu! - saopštio je ministar Udovičić u svojoj čestitki.

 

 

Nemešovo zlato je četvrto za Srbiju na ovom prvenstvu. Ranije tokom dana se zlatom "okitio" Sebastijan Nađ, a juče su prve zlatne medalje našoj državi doneli Ali Arsalan i Zarub Datunašvili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading