ŠANSA ZA FANOVE: Upoznajte članove benda IL DIVO!

Autor:

Zabava

12.09.2022

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koncert planetarno omiljenog benda IL DIVO, koji će izvoditi svoje najveće hitove, biće održan 14. oktobra u Štark Areni sa početkom u 21 čas.

ŠANSA ZA FANOVE: Upoznajte članove benda IL DIVO!

Foto: IlDivo PR

Beogradski koncert je deo svetske turneje IL DIVO koja je posvećena preminulom članu benda Karlosu Marinu.

Repertoar spektakla  u Štark Areni biće u skladu sa nazivom turneje Il Divo najveći hitovi.

Muzička senzacija IL DIVO do sada je nastupila na istorijskim događajima poput svečane ceremonije otvaranja svetskog prvenstva u fudbalu u Nemačkoj, na dijamantskom jubileju Engleske kraljice, snimili su duete sa zvezdama poput Selin Dion, Barbare Strejsen, Toni Brekston i mnogih drugih. Sada su spremni da ponovo očaraju Beograđane.

Foto: IlDivo PR

Il Divo i Barbra Strejsen

 

Najveći fanovi će imati prilike da se upoznaju sa slavnom trojkom, fotografišu se i porazgovaraju sa njima. Meet and Greet biće upriličen u back stageu u Štark Areni, trajaće 45 minuta i počeće pre veličanstvenog koncerta. Oko šezdeset obožavalaca benda imaće ovu sjajnu mogućnost. Fotografije za pamćenje pre koncerta za pamćenje!

Kako ne biste propustili ovu priliku, a zaista volite IL DIVO opširnije  informacije možete naći online na digitalnim platformama tickets.rs, ddtickets.rs kao i na sajtu Štark Arene.

Foto: IlDivo PR

Il Divo 14. oktobra u Štark areni

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading