Nije uspešan samo na košarkaškom parketu: Nikola Jokić sa suprugom i kćerkicom na Beogradskom hipodromu! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

04.07.2022

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro je potznata ljubav koju najbolji srpski košarkaš i dvostruki MVP NBA lige gaji prema konjima.

Nije uspešan samo na košarkaškom parketu: Nikola Jokić sa suprugom i kćerkicom na Beogradskom hipodromu! (FOTO, VIDEO)

Foto: ATA Images

Nikola Jokić, dvadesetsedmogodišnji košarkaš Denvera pauzu između dve sezone ne provodi kao većina njegovih kolega, letovajima na skupim i egzotičnim destinacijama, već je svo svoje slobodno vreme posvetio konjima iz štale "Drim kečer" iz Sombora, čiji je inače i vlasnik.

Tokom prethodnog vikenda, Nikola Jokić je boravio na beogradskom hipodromu na Carevoj ćupriji održan je jubilarni 100. srpski galopski derbi, a u dve trke učestvovala su i njegova dva konja koje je vozio Vladimir Pribić, trener u Nikolinoj štali.

Foto: ATA Images

Nikola Jokić u razgovoru sa zaposlenima na beogradskom hipodromu

 

Tokom prethodnog vikenda, Nikola Jokić je boravio na beogradskom hipodromu na Carevoj ćupriji održan je jubilarni 100. srpski galopski derbi, a u dve trke učestvovala su i njegova dva konja koje je vozio Vladimir Pribić, trener u Nikolinoj štali.

 

Potpuno je jasno da je samo pojavljivanje srpskog košarkaša na ovakvoj manifestaciji izazavlo veliku pažnju prisutnih, a vi možete pogledati kako je protekao Nikolin dan na beogradskom hipodromu, gde su uz njega bili i supruga i dete.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading