Srbija ili Hrvatska? Kladionice objavile kvote pred balkanski klasik, evo ko je VELIKI FAVORIT za plasman u polufinale SP!

Autor:

Sport

29.06.2022

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podgreva se atmosfera pred okršaj u Mađarskoj koji ceo region sa nestrpljenjem iščekuje.

Srbija ili Hrvatska? Kladionice objavile kvote pred balkanski klasik, evo ko je VELIKI FAVORIT za plasman u polufinale SP!

Foto: www.profimedia.rs

Reprezentativci Srbije

U sredu od 16 časova na programu je balkanski klasik u okviru četvrtfinala Svetskog prvenstva u vaterpolu, a u Budimpešti se sastaju Srbija i Hrvatska.

Po predikcijama kladionica, Delfini važe za velikog favorita za prolaz dalje, a kvota na trijumf izabranika selektora Dejana Savića kreće se oko 1,50. Sa druge strane, slavlje Barakuda "plaća" između 3,30 i čak 3,70, u zavisnosti od izvora, dok je na remi preko 6.

Republika

Foto: Starsport

Kladionice "veruju" u Savića i aktuelne olimpijske šampione

Podsetimo, Srbija je kao prvoplasirana u grupi D "overila" direktan plasman u četvrtfinale šampionata sveta, dok su Hrvati morali da pobede Gruziju, što su i učinili rezultatom 13:7.

Bolji iz komšijskog derbija u borbi za finale igraće sa pobednikom susreta Španija - Crna Gora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading