POLICIJA U BURETU PRONAŠLA GLAVU: Detalji horora u Leskovcu - svi ga osuđivali jer su mislili da je našao drugu ženu, a evo šta se desilo

Autor:

Hronika

29.06.2022

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Telo B. S. iz Velikog Trnjana kod Leskovca pronađeno je juče u pomoćnoj zgradi u dvorištu njene kuće, a njen nestanak je pre par dana prijavila porodica.

POLICIJA U BURETU PRONAŠLA GLAVU: Detalji horora u Leskovcu - svi ga osuđivali jer su mislili da je našao drugu ženu, a evo šta se desilo

Foto: ST/P. DIVAC

U podrumu kuće u kojoj je juče pronađeno njeno telo, po dojavi policije pronađen je i leš zaliven u beton, pišu Novosti.

Kako se nezvanično saznaje da reč o telu supruga ove žene, a sumnja se da ga je ubila ona zajedno sa svojim ljubavnikom još pre tri godine i zalila betonom što je on navodno i ispričao policiji.

U prilog tome ide i činjenica da je nesrećni čovek radio u Rusiji već pet godina. Postoji trag da je 2019. godine ušao u zemlju, ali ga odtada niko nije video niti čuo.

Ona je, navodno, porodici govorila da je on u Rusiji, da tamo ima novi život i da ne želi kontakt ni sa kim iz Srbije. Nakon što se ona ubila svi su mislili da je to zato što je nesrećna jer je muž ostavio i osuđivali su ga. Par je imao troje dece, dve ćerke od 19 i 14 godina, kao i sina od 10.

Njegova glava je navodno pronađena u buretu, a ispod bureta su bili vidljivi tragovi svežeg betona. Jedan od rođaka kaže da je odmah posle sahrane došla policija i svima naredila da izađu iz kuće a kuća je zapečaćena.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading