Selektor Hrvatske preti: Ostavićemo Srbiju bez medalje!

Autor:

Sport

27.06.2022

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolo klasik je zakazan za sredu.

Selektor Hrvatske preti: Ostavićemo Srbiju bez medalje!

Foto: Starsport

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske biće rival Srbiji u četvrtfinalu Svetskog prvenstva, pošto je u osmini finala ubedljivo savladala Gruziju.

Posle tog meča, selektor Barakuda Ivica Tucak je kratko prokomentarisao susret, pa se već okrenuo narednom protivniku, Delfinima.

- Nijedna utakmica se ne može rešiti na početku. Mislim da smo pokazali jednu dobru igru, čvrstinu i idemo dalje. Sledeći rival je Srbija i biće mnogo teže nego danas. Rekao bih da je protivnik po meri i ja bih da uživamo u jednom pravom sportskom meču - rekao je Tucak.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dejan Savić i Ivica Tucak

Reprezentacije Hrvatske i Srbije su napravile smenu generacija, a selektor naših komšija veruje u pobedu.

Bezbolna smena neće biti nikome, kada bi to bilo bezbolno u sportu onda bi svi menjali preko noći. I mi i oni u izmenjenom sastavu, i mi i oni i dalje jaki. Spremićemo se za tu utakmicu koliko god možemo. Verujem da ćemo odigrati dobro i da ćemo pobediti. To je moja moja želja - dodao je on.

Selekcije Srbije i Hrvatske će odmeriti snage u sredu od 16 časova u Budimpešti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading