UPITAN DA LI BI PREDSTAVLJAO HRVATSKU: Odgovor srpskog borca ih potpuno OBORIO SA NOGU!

Autor:

Sport

03.05.2022

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je jasan.

UPITAN DA LI BI PREDSTAVLJAO HRVATSKU: Odgovor srpskog borca ih potpuno OBORIO SA NOGU!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Rakić

Srpski MMA borac, Aleksandar Rakić, koji u poslednje vreme briljira u mečevima, dobio je čudno pitanje. Naime, on se bori pod srpskom zastavom, ali je upitan da li postoji mogućnost da ikada predstavlja Hrvatsku.

Njegovi roditelji su iz Bosanskog Broda, gde on i danas, iako rođen u Beču, provodi dosta vremena i trenira sa hrvatskim sportistima.

- Iskreno, nisam razmišljao jer moji roditelji su srpskog porekla zato sam se odlučio za srpsku zastavu, ali to ne znači da predstavljam samo Srbiju - izjavio je za "Index".

Pored Srbije, Rakić predstavlja i Austriju.

 

 

Zatim je dodao.

- Meni je cilj s tom odlukom, pošto sam prvih pet mečeva odradio pod austrijskom zastavom, predstavljati celu bivšu Jugoslaviju, pa tako i Hrvatsku, Bosnu i sve ostale države, da zahvalim narodu na ogromnoj podršci u celom regionu i da dokažem da smo mi s Balkana najjači ljudi i da možemo da doguramo samog vrha ovog sporta - zaključio je.

On će se 14. maja boriti protiv Čeha Jana Blahoviča u Las Vegasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading