BRITANSKI MEDIJI TVRDE - PUTIN BOLUJE OD DEMENCIJE! Bura na ostrvu - BIVŠI ŠPIJUN KGB IZNEO ŠOK TEORIJE!

Autor:

Svet

03.05.2022

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik Vladimir Putin boluje od ranih simptoma demencije dok istovremeno pokazuje znake paranoje od izdaje, pišu britanski tabloidi pozivajući se na izjave bivših pripadnika KGB.

BRITANSKI MEDIJI TVRDE - PUTIN BOLUJE OD DEMENCIJE! Bura na ostrvu - BIVŠI ŠPIJUN KGB IZNEO ŠOK TEORIJE!

Foto: youtube.com/printscreen/Tanjug/AP

Tema Putinovog psihofizičkog zdravlja jedna je od centralnih u britanskim medijima od kako je počela invazija na Ukrajinu, a poslednja u nizu šokantnih teorija kaže da zdravstveni bilten ruskog predsednika nije za pohvalu, uprkos tvrdnjama portparala Kremlja Dmitrija Peskova da je Putin odličnog zdravlja.

Bivši ruski špijun Boris Karpičkov kaže da je Putinova preokupacija da sebe u javnosti prikaže kao "čoveka od čelika" znači samo to da je i najuži krug njegovih saradnika u Kremlju ostao "u mraku" kada je reč o stvarnom zdravstvenom stanju ruskog predsednika.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Putin je postao paranoičan, u svakome vidi izdajnika - tvrdi Karpičkov i dodaje da je sumnjičavost lidera Rusije tolika da se može u porediti sa Staljinom.

On je ponovi tvrdnje koje su prethodnih nedelja kružile medijima na ostvru, a po kojima Putin boluje i od Parkinsonove bolesti.

- Sudeći po Putinovim potezima, može se reći da on boluje od ranog stupnja Parkinsonove bolesti, ili nekog ozbiljnog poremećaja izazvanog kancerom, mozga na primer - dodao je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

03.05.2022 09:16

Glupavi englezi od čega van bajden boluje