ŠIZOFRENO STANJE: Grobari ne znaju da li da SLAVE ili da TUGUJU! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.04.2022

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prosto neverovatno.

ŠIZOFRENO STANJE: Grobari ne znaju da li da SLAVE ili da TUGUJU! (VIDEO)

Foto: Starsport

Grobari

U istoriji KK Partizan ečno će biti upisan 25. april, i po dobru, ali i po zlu.

Naime, na današnji dan pre tačno 12 godina Dušan Kecman je postigao čudesnu trojku sa čitavog terena u Zagrebu u poslednjim trenucima utakmice i tako doneo titulu ABA lige crno-belima.

Bilo je to nešto neverovatno i nešto o čemu se i dalje priča. Kecman je bio i ostao heroj Grobara, dok su za Cibonu i njene navijače ti trenuci bili veoma tragični.

Ipak, samo četiri godine kasnije, takođe 25. aprila, dogodilo se nešto što je navijače Partizana dovelo u stanje velike patnje. Nolan Smit je sa skoro pola terena pogodio trojku u poslednjoj sekundi i odveo Cedevitu u finale ABA lige, gde ju je čekala Cibona, koja šokirala Crvenu zvezdu.

Crno-beli su ostali bez plasmana u Evroligu prvi put posle dugo vremena, a u elitnom takmičenju više nisu zaigrali do danas.

Bio je to jedan od najtežih poraza u Partizanovoj istoriji i početak kraja ere Duška Vujoševića. Crno-beli su od te trojke Nolana Smita, pa sve do danas prolazili kroz brojne teške periode, ali se dolaskom Željka Obradovića konačno vidi svetlo na kraju tunela.

Sve u svemu, Grobari današnji dan pamte i po dobrom i po lošem, a na njima je da odluče, da li se više sećaju Kecmanove ili Smitove trojke, a jedno je sigurno, obe su istorijske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading