SJAJNO: Srbija na korak od Svetskog prvenstva!

Autor:

Sport

13.04.2022

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti večeras stižu iz Slovenije.

SJAJNO: Srbija na korak od Svetskog prvenstva!

Foto: Rukometni savez Srbije

Rukometna reprezentacija Srbije u prvom susretu baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo savladala je na gostovanju selekciju Slovenije rezultatom 34:31 (20:16).

Ekipa selektora Tonija Đerone nastavlja sa sjajnim rezultatima.

Republika

Foto: Starsport

Toni Đerona - selektor reprezentacije Srbije

 

Osim u uvodnom delu meča kada su Slovenci vodili rezultatom 1:0 i 2:1, celokupan tok susreta pripao je sjajnim srpskim rukometašima. Slovenija je uspevala da parira do rezultata 14:14, kada naši rukometaši prave seriju od 6:2 i na poluvreme odlaze sa velika četiri gola prednosti - 20:16.

U nastavku meča Srbija je imala i sedam golova viška, ali su Slovenci uspeli u finišu meča da zaostatak svedu na, za njih podnošljivih, tri gola razlike i time sačuvaju, kakvu takvu nadu pred revanš u Kragujevcu.

Kada je reč o strelcima u našoj selekciji istakli su se Petar Đorđić sa osam i Lazar Kukić sa šest postignutih pogodaka, dok su se u domaćoj selekciji istakli Bombac sa osam, dok su se Janc i Mackovšek po sedam puta upisali u listu strelaca.

Revanš susret na programu je u subotu 16. aprila sa početkom od 18 časova u kragujevačkoj dvorani "Jezero".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading