Pokušaj ATENTATA na jednog od naših najboljih urologa! Isečena mu creva na kočionom sistemu na sva četiri točka!

Autor:

Hronika

13.04.2022

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je slučaj okarakterisala kao krivično delo pokušaj atentata zbog čega je pokrenuta istraga.

Pokušaj ATENTATA na jednog od naših najboljih urologa! Isečena mu creva na kočionom sistemu na sva četiri točka!

Foto: pixabay.com

Nepoznato lice iseklo je u Gračanici creva na kočionom sistemu na automobilu u vlasništvu doktora urologa Neška Nedeljkovića.

Nedeljković je rekao Srni da ne može da poveruje da je u pitanju bilo šta drugo, izuzev da je nekom zasmetala njegova odluka da ostane da živi i radi u Gračanici sa dvoje dece, pošto mu je supruga pre dve godine preminula od posledica virusa korona i združenih bolesti.

On je rekao da su creva na kočionom sistemu na sva četiri točka isečena u noći sa ponedeljka na utorak.

- Juče ujutro kada sam vozilom hteo da krenem na posao u Dom Zdravlja u Gračanicu osetio sam da su mi kočnice propale. Pozvao sam obližnjeg automehaničara i auto odšlepao, misleći da je neki manji kvar na kočionom sistemu na automobilu starom gotovo 15 godina - ispričao je Nedeljković.

Posle pola sata, automehaničar ga je pozvao i pokazao da su creva na sva četiri točka isečena i savetovao mu da odmah pozove policiju, što je i učinio.

Patrola Kosovske policijske službe iz Gračanice odmah je izašla na lice mesta, izvršila uviđaj i konstatovala da su creva na kočionim sistemu isečena.

- Rečeno mi je da je slučaj okarakterisan kao krivično delo pokušaj atentata i da će, u skladu sa rezultatima uviđaja, biti pokrenuta istraga - rekao je Nedeljković.

Iz Policijske stanice u Gračanici Srni je potvrđeno da su nepoznata lica, sečenjem creva na kočionom sistemu automobila u vlasništvu Nedeljkovića, pokušala da izazovu saobraćajni udes sa nesagledivim posledicama.

- U toku je istraga i nadamo se da će počinilac ili počinioci biti otkriveni, pošto je ulica u kojoj živi porodica Nedeljković pokrivena video-nadzorom - naveli su iz policije.

Nedeljković je jedan od najcenjenijih doktora, priznat urolog, koji je znanje sticao i u Kliničko–bolničkom centru u Prištini pre ratnih sukoba na Kosovu i Metohiji. 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading