DOKAZ DA KRV NIJE VODA: Milojeva ćera VRHUNSKI libero!

Autor: Milan Zdravković

Sport

13.04.2022

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana se prošlog leta vratila u Srbiju iz Sijetla, gde je pohađala koledž.

DOKAZ DA KRV NIJE VODA: Milojeva ćera VRHUNSKI libero!

Foto: Starsport

Tijana Milojević

Odbojkašica Tijana Milojević (23) nastavlja porodičnu šampionsku tradiciju oca Zvonka, bivšeg golmana Zvezde.


Odbojkašice Crvene zvezde vratile su posle devet godina šampionsku titulu na Marakanu. Crveno-bele devojke su pobedile u majstorici finala plej-ofa ekipu Uba sa 3:0, a značajan doprinos dala je i Tijana Milojević (23), ćerka nekadašnjeg golmana crveno-belih Zvonka Milojevića.

 

 


Tijana, koja igra na poziciji libera, na početku sezone se vratila iz Sijetla (SAD), gde je pohađala koledž, a prethodno je bila i deo reprezentacije Srbije, koja je osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu.


Uspešnu porodičnu tradiciju, koju je započeo tata Zvonko, nastavila je i njegova naslednica, pa nema sumnje da je svim zvezdašima ova titula odbojkašica još draža.
Podsetimo, Zvonko Milojević je osam godina bio golman Crvene zvezde, branio i u finalu Interkontinentalnog kupa u Tokiju, da bi karijeru posle toga gradio u Anderlehtu i Lokerenu, gde je bio primoran da je brzo završi zbog čestih povreda kolena.

Republika

Foto: Starsport

 

 


Nekoliko meseci kasnije Milojević je imao tešku saobraćajnu nesreću, od koje se i dalje oporavlja prikovan za invalidska kolica. Zvonko je 12 dana proveo u komi, a borba da prohoda i dalje traje uz podršku kuma Dejana Stankovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading