SENZACIJA U MONTE KARLU! Novaku TOP modeli došli glave - sve je gorelo! (FOTO)

Autor: V.Z.

Sport

13.04.2022

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Davidovič Fokina već u prvom kolu eliminisao Đokovića (6:3, 6:7, 6:1), koji je dan pred meč proveo u društvu svetski poznatih manekenki, kao i s fudbalskim zvezdama Nejmarom i Veratijem.

SENZACIJA U MONTE KARLU! Novaku TOP modeli došli glave - sve je gorelo! (FOTO)

Foto: Profimedia.rs

Činilo se da će Novak Đoković zablistati u Monte Karlu pošto je uoči turnira poput magneta privukao neke od najlepših žena sveta, fudbalske zvezde, medije i fanove. Ali slaba vajda budući da je već u prvom kolu doživeo šokantan poraz od Alehandra Davidoviča Fokine - 6:3, 6:7, 6:1.

 Uprkos porazu od mladog Španca (46. na listi), najbolji teniser sveta ostaće na prvom mestu ATP liste. Nole je izgubio tačno 80 bodova, ali se poredak neće menjati pošto drugolasirani Danil Medvedev nije učestvovao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stella! (@stellamaxwell)

 

 

 

- Nisam se osećao dobro fizički. Moraću da popričam s timom o tome. Nastaviću da dižem formu za Rolan Garos. Čestitam Alehandru, bio je bolji igrač - rekao je Nole.

 

 

Dan ranije Novak je u kneževini izazvao pravu pometnju. Najpre se oprobao u ulozi fudbalera s Nejmarom i Veratijem iz PSŽ, a onda su ga uočile i čuvene manekenke, pa su želele da fotografijom ovekoveče susret. Među prvima Stela Maksvel i Izabel Gular, koja je inače u vezi s golmanom Ajntrahta Kevinom Trapom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🦋 (@sarapagliaroli)

 

Zatim poznato TV lice iz Italije Melisa Sata, svojevremeno devojka Kristijana Vijerija, a donedavno i supruga Kevina Prinsa Boatenga. Za Melisu se, inače, spekuliše da umalo nije razvela slavnog Kobija Brajanta. Društvo je upotpunila i Sara Paljaroli, italijanski model, koja je u vezi s vozačem Formule 1 Lensom Strolom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading