NEZAPAMĆENO: Veliki ŠOK za Dejana Savića!

Autor:

Sport

26.03.2022

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađenje u šampionatu Srbije!

NEZAPAMĆENO: Veliki ŠOK za Dejana Savića!

Foto: Starsport

Dejan Savić

Vaterpolisti Crvene zvezde ostali su bez plasmana u polufinale prvenstva Srbije! Crveno-beli su senzacionalno eliminisani od ekipe Šapca, porazom u revanšu, nakon lošijeg izvođenja peteraca.

Prvi duel u gradu kraj Save okončan je rezultatom 13:13, pobednika nije bilo ni u revanšu (9:9), a Šapčani su petercima, sa ukupnih 13:11, odneli konačan trijumf.

Zvezdi nisu pomogla ni tri gola Subotića, sa druge strane Stojanović je u pet navrata tresao mrežu domaćina, a ovo je jedan od najtežih poraza Dejana Savića u svojoj trofejnoj trenerskoj karijeri.

Novi Beograd je rutinski savladao Proleter (20:4), Radnički je bio bolji od Vojvodine (13:7), pa su se pomenuti timovi pridružili Partizanu u borbi za titulu prvaka Srbije. 

Polufinalni susreti će se igratri 4, 7 i ako treba 14. maja. Za plasman od prvog do četvrtog mesta sastaju se Novi Beograd – Šabac i Partizan – Radnički.

Za plasman od petog do osmog mesta igraće: Crvena zvezda – Proleter i Vojvodina – Valis. Igra se na dve pobede a prvoimenovani su domaćini ako treba u trećoj utakmici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading