SRBI VLADAJU REGIONALNIM TAKMIČENJEM: Put do trofeja vodi preko Hrvata!

Autor:

Sport

06.03.2022

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okončan je ligaški deo Regionalne vaterpolo lige.

SRBI VLADAJU REGIONALNIM TAKMIČENJEM: Put do trofeja vodi preko Hrvata!

Foto: Tanjug

Od ranije su bile poznate četiri ekipe koje će učestvovati na završnom turniru Regionalne vaterpolo lige, ali je poslednje kolo ovog takmičenja odredilo i polufinalne parove.

Ekipa Novog Beograda je sa ubedljivih 19:7 savladala splitski Mornar čime su obezbedili lidersku poziciju u prednost na F4 turniru.

Druga srpska ekipa koja je obezbedila plasman među četiri najbolje ekipe regiona je ekipa Radničkog. Kragujevčani su u srpskom derbiju savladali Šabac rezultatom 11:10 čime su zakazali polufinalni duel protiv ekipe Novog Beograda.

Drugi polufinalni par činiće hrvatske ekipe Jug iz Dubrovnika i Splitski Jadran.

Beogradski Večiti rivali ovosezonsko takmičenje okončali su takođe trijumfima. Ekipa trenera Dejana Savića je bila bolja od Budve rezultatom 12:7, dok je Partizan slavio u susretu sa Primorcem iz Kotora 13:10. Interesantno je napomenuti da su crveno i crno-beli Regionalnu ligu završili sa identičnim učinkom. Obe ekipe imaju po 21 osovjeni bod i na kraju su zauzeli 6. i 7. poziciju na tabeli regionlnog takmičenja.

Peta srpska ekipa u vaterpolo eliti, ekipa Šapca, takmičenje je okončala na na desetoj poziciji sa isto toliko ovojenih bodova.

Završni turnir Regionane vaterpolo lige održaće se u Beogradu 2. i 3. aprila, a titulu šampiona brani kragujevački Radnički.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading