KULMINACIJA: Delije strepe, samo jedan kiks definitivno znači opraštanje od titule!

Autor:

Sport

25.03.2022

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulazi se u završne borbe.

KULMINACIJA: Delije strepe, samo jedan kiks definitivno znači opraštanje od titule!

Foto: Starsport

Sa pravom je srpski vaterpolo šampionat u aktuelnoj sezoni proglašen za možda i najjjače nacionalno prvenstvo u Evropi, a njegova kulminacija nas tek očekuje.

U subotu 27. marta na programu su revanš mečevi četvrtfinala koji će i definitivno odlučiti o učesnicima koji i dalje gaje nade u osvajanje prestižnog trofeja.

Najzanimljiviji duel biće odigran na bazenu Sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“ gde će snage odmeriti ekipe Crvena zvezda i Šapca, a prvi četvrtfinalni duel ovih ekipa okončan je bez pobednika rezultatom 13:13.

U ostala dva meča ne bi trebalo da bude većih neizvesnsti. Ekipa Radničkog u Kragujevcu dočekuje novosadsku Vojvodinu nakon trijumfa u „srpskoj Atini“ 18:11, dok je još ubedljiviji bio Novi Beograd koji je rezultatom 24:6 slavio na gostovanju u Zrenjaninu.

Treba napomenuti da je prvi polufinalista već poznat. Ekipa Partizana je nakon trijumfa u Valjevu (17:12) i u drugom susretu savladala ekipu Valisa rezultatom 16:9 i obezbedila plasman u narednu rundu vaterpolo plej-ofa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading