ŠEVČENKO SE SLOMIO PRED KAMERAMA: Molim vas, pomozite mom narodu!

Autor:

Sport

07.03.2022

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teški trenuci za najboljeg igrača Ukrajine svih vremena!

ŠEVČENKO SE SLOMIO PRED KAMERAMA: Molim vas, pomozite mom narodu!

Foto: Printscreen/Twitter

Andrej Ševčenko

Andrej Ševčenko gostovao je na italijanskoj RAI televiziji i tom prilikom uputio svim ljudima poziv za pomoć njegovom narodu.

Molim vas, otvorite svoja srca mom narodu, ženama, deci, starcima jer vaša pomoć je toliko potrebna. Učinite da osete ono što ste meni činili već godinama – rekao je Ševčenko u suzama.

Čuveni fudbaler nalazi se u Engleskoj, dok su svi članovi njegove porodice odbili da napuste Ukrajinu.

Moja majka, sestra i ostali članovi porodice su još uvek u Ukrajini. Razgovaramo svakog dana i to je bio njihov izbor da ostanu – dodaje svojevremeno najbolji fudbaler sveta i osvajač Zlatne lopte.

 

 

Iako je trenutno u Engleskoj, potresne scene svakodnevno stižu do Ševčenka. On je još jednom uputio apel da se prestane sa razmenom vatre.

- Ne mogu gledati šta se dešava bez plakanja. Govore mi surovu istinu onoga što se dešava u Ukrajini. Bombardovanje gradova, ubijanje dece i starijih ljudi… Moramo uveriti Rusiju da prekine vatru, da pronađemo rešenje i okončamo ovaj rat – zaključio je vrlo emotivni Ševčenko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Razum

07.03.2022 20:24

Kukavica