BEZIZLAZNA SITUACIJA: Crnogorski stručnjak ZAROBLJEN u Kijevu!

Autor:

Sport

27.02.2022

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije uspeo na vreme da pobegne!

BEZIZLAZNA SITUACIJA: Crnogorski stručnjak ZAROBLJEN u Kijevu!

Foto: Printscreen/Instagram/bc_budivelnyk

Srđan Radulović, trener košarkašica Budiveljnika i selektor ženske reprezentacije Ukrajine, ostao je sa porodicom u zemlji pogođenom ratom gde se trenutno nalazi u školi pretvorenoj u sklonište. 

On je tri dana pre početka rata osvojio nacionalni Kup sa košarkašicama Budiveljnika.

U nedelju sam bio u restoranu, veselio se, a sad sam u bunkeru. Sve se preokrenulo za sat, da ne poveruješ. Niko nije očekivao da će ovo da se desi, a dosta komuniciram s narodom u Kijevu. Svi smo mislili da će se konflikt intenzivirati na istoku Ukrajine, a ne u Kijevu - kaže Radulović.

 

 

Radulović je u izjavi za "Portal Analitika" otkrio da je sa porodicom pokušao da napusti Kijev ali nije uspeo u tome.

- Izašli smo na 50 kilometara od Kijeva i kada je trebalo da se priključimo na autoput koji vodi za Lavov, koji se zapravo zove Žitomirska trasa, ukrajinski vojnici su nas upozorili da su krenuli da ruše autoputeve i mostove. I onda se dešava da vam tenk izleti na put. Imao sam situaciju da je tenk bio ispred mene, pa sam morao preko ivičnjaka da se penjem kako bih prešao na drugu stranu bulevara. Prolazim kroz crveno svetlo, dajem puni gas, samo da se izvučem iz situacije i porodicu bezbedno vratim u sklonište - objašnjava košarkaški stručnjak kroz šta prolaze njegova porodica i on.

Crnogorski stručnjak nada se da će ova situacija poslužiti svima kao nauk da ne započinju ratove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading