Putin im OVO neće oprostiti: Rusija u SUZAMA, Zapad joj zadao OGROMAN UDARAC!

Autor:

Sport

28.02.2022

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovija vest!

Putin im OVO neće oprostiti: Rusija u SUZAMA, Zapad joj zadao OGROMAN UDARAC!

Foto: Tanjug/AP

Savet Međunarodne hokejaške federacije suspendovao je reprezentacije Rusije i Belorusije od učešća na međunarodnim utakmicama!

Ova odluka stupa odmah na snagu, a doneta je na neodređeno vreme. Suspenzija pomenutih selekcija dolazi kao posledica učešća Rusije u konfliktu sa Ukrajinom, a poznato je da je hokej u toj zemlji nacionalni sport.

 

 

Takođe, Vladimir Putin je veliki fan ovog sporta, a veliku pažnju javnosti privukao je tokom egzibicionog meča u Sočiju kada je izašao na led i postigao čak osam golova.

Podsetimo, ovo je samo jedna u nizu odluka usmerenih protiv Rusije, čiji su klubovi tokom dana isključeni iz Evrolige i Evrokupa. Kriza se produbljuje...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (8)

Loading
Dusko Nedovic

01.03.2022 02:27

ТАКО САМО КУКАВИЦЕ РАДЕ,ТО НИ ХИТЛЕР РАДО НИЈЕ,АЛИ КОПИЛАД НАЈПОКВАРЕНИЈЕ НАЦИЈЕ НА СВИЈЕТУ ЕНГЛЕАЗА-АМЕРКАНЦИ И АУСТРАЛИЈАНЦИ УМИЈУ САМО КУКАВИЧКИ ДА СЕ СВЕТЕ,ЖИВЈЕЛА БРАТСКА РУСИЈА...

Odgovori 26 4
Razum

01.03.2022 04:52

Bre ljudi celi svet protiv Rusije zbog okupacije Ukrajine. Ko je u pravu jedana država ili celi svet? Diktature kad tad će past.

Odgovori 9 26
Steve

01.03.2022 20:24

@Razum - @Razum Go je bijo u pravu Galilej ili ceo svet?koliko je bilo Tesli jedan ili milioni? Neznam možda treba još da ti navodim da shvatiš. Ali da te pitam: kada bi trebao da imaš operaciju srca dali bi slušao doktora ili bi dao na glasanje pa kako masa odluci? Ajd uzdravlje

tito

02.03.2022 17:03

@Razum - Koji licimjeri ,ta zapadna stoka sto se voli hvaliti ljudskim pravima ,demokratiji od sporta prave politiku i to odavno ,ovo je vrhunac ..Kako to d a nijedna drzava natoa i amerike nije izbacena ,kaznjena u spoortu a sirom svijeta su pocinili zlo,upadali gdje su stigli ubijali legalno izabrane predsjednike i nikome nista ..