DA UMREŠ NAJBOLNIJOM SMRĆU: Skandalozna poruka igrača Mančester sitija upućena ruskom predsedniku PUTINU! (FOTO)

Autor:

Sport

24.02.2022

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ratni sukobi u Ukrajini se rasplamsavaju, a po društvenim mrežama sve je više i sportista koji iznose svoje viđenje nastalih događanja.

DA UMREŠ NAJBOLNIJOM SMRĆU: Skandalozna poruka igrača Mančester sitija upućena ruskom predsedniku PUTINU! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Usled svega navedenog, od jutros se u centru medijske pažnje našao fudbaler Mančester sitija, Oleksandr Zinčenko koji je na svom "Instagram" nalogu objavio stori poslavši poruku predsedniku Ruske Federacije, Vladimiru Putinu:

- Nadam se da ćeš umreti najbolnijom smrću, ološu - poručio je Zinčenko putem "Instagrama".

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Ubrzo nakon toga objava je obrisana, ali je već bilo prekasno jer su je preneli mnogi ukrajinski, a zatim i svetski mediji. Zinčenko je kasnije objasnio da nije on obrisao objavu, već da ju je Instagram jednostavno "ukinuo" nekoliko minuta kasnije.

Tokom prethodnog dana, ukrajinski fudbaler u redovima Mančester sitija napisao:

- Ceo civilizovani svet je zabrinut zbog situacije u mojoj zemlji. Ne mogu da ostanem po strani i ne pokušam da prenesem svoje mišljenje. Na fotografiji je moja zemlja. Zemlja u kojoj sam rođen i odrastao. Država čije boje branim u međunarodnoj sportskoj areni. Država koju pokušavamo da veličamo i razvijamo. Država čije granice moraju ostati neprikosnovene. Moja zemlja pripada Ukrajincima i niko nikada neće moći da je prisvoji. Nećemo odustati! Slava Ukrajini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Krajimamen

04.03.2022 00:17

Pa ti se vrati i pušku u ruke. A slogan UA nacista svim razumnim ljudima govori da si i ti jedan od njih. Polonijum nećeš dobro podneti.