NEMA RAZLOGA ZA BRIGU: Budućnost leži u njegovoj snazi!

Autor:

Sport

01.02.2022

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub dizača tegova Crvena zvezda ne treba da brine za svoju budućnost. U ekipi stasavaju mladi sportisti koji će u budućnosti proneti slavu srpskog sporta.

NEMA RAZLOGA ZA BRIGU: Budućnost leži u njegovoj snazi!

Foto: Starsport

Jedan od onih koji plene svojim talentom, ali i radom je mladi četrnaestogodišnji Vuk Radenković koji je nedavno postao prvak Beograda i Srbije, a drži i više državnih rekorda u različitim kategorijama.

Njegov trener Luka Vujadinović ima samo reči hvale o mladom sportisti:

– Vuk je nedavno napunio 15 godina, on je heroj našeg kluba, Zvezda vodilja. Kao trener mogu da tvrdim da Vuka tek čekaju velike stvari. Za nepunih godinu dana je ostvario rezultat za pozavideti. Vuk je i odličan učenik, uspeva da stigne da odradi i po dva treninga dnevno, a i da ide u školu, veliki je borac – rekao je trener i prvotimac crveno-belih Luka Vujadinović, koji je potom dodao:

– U poslednjem kolu Lige Beograda Klub dizača tegova Crvena zvezda bio je prvi i ova sezona je naša! Imamo neverovatan sastav, novih momaka i devojaka koji obećavaju svojim talentom. Spoj mladih i iskusnih starijih dizača i atmosfera u našem timu je fenomenalna. Zvezdin dizački klub vraća svoj stari sjaj – zaključio je Vujadinović.

Republika

Foto: instagram/printsreen/kdtcrvenazvezda

Vuk Radenković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading