SVET TUGUJE: Legendarni sportista pronađen OBEŠEN, sumnja se na ubistvo

Autor:

Sport

28.01.2022

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezive vesti stižu iz Ukrajine.

SVET TUGUJE: Legendarni sportista pronađen OBEŠEN, sumnja se na ubistvo

Foto: pixabay.com

Poznati ukrajinski bokser Volodimir Virčis "Lovac" preminuo je u 49. godini, a policija je pokrenula krivični postupak nakon što je pronađen obešen u Kijevu.

Kijevska policija saopštila je da su Virčisovo telo pronašli prolaznici 28. januara u Dnjeparskom okrugu.

- Večeras je kijevska policija dobila poruku od prolaznika da je zatekao obešenog nepoznatog čoveka u blizini kuće u ulici Raise Okipne. Na navedenu adresu stigla je istražna operativna grupa i vozilo hitne pomoći.

Policija je na licu mesto pronašla beživotno telo muškarca sa modricom na vratu, a lekari su samo mogli da konstatuju smrt.

 

 

Policija je ujutro primila dojavu jedne meštanke da je njen muž noću otišao od kuće i da se još nije vratio. Žena je opisala izgled nestale osobe, a policajci su je pozvali da identifikuje pokojnika, koji je pronađen noću. Tako je utvrđeno da je u pitanju legendarni Volodimir Virčis. Kao rezultat toga, utvrđeno je da je u pitanju ukrajinski bokser Volodimir Virčis.

Sumnja se da je u pitanju ubistvo, ali sve će biti poznato nakon što se sprovede opsežna istraga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading