STIŽU BOLJI DANI: Srpska reprezentacija dobila sponzora, rezultati su sada obaveza!

Autor:

Sport

28.01.2022

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Stonoteniskog saveza Srbije Aleksandar Karakaševć i direktor JOOLE Rade Marković potpisali su ugovor na osnovu kog naš savez od sledeće sezone dobija novog sponzora – nemačkog proizvođača stonoteniske opreme JOOLA.

STIŽU BOLJI DANI: Srpska reprezentacija dobila sponzora, rezultati su sada obaveza!

Foto: Starsport

Aleksandar Karakašević i Rade Marković su bili dugogodišnji saigrači u reprezentaciji Srbije i sada opet zajedno rade na vraćanju našeg stonog tenisa u evropski vrh. Ugovor sa Joolom je zaključen na period od 4 godine, uz obostranu nadu da će trajati mnogo duže. JOOLA stolovi i oprema će biti korišćeni na predstojećem Prvenstvu Evrope za mlade koje se 2022. održava u Srbiji.

 

 

Po potpisivanju ugovora Rade Marković  je rekao da mu je bila želja da JOOLA postane sponzor reprezentacije Srbije i da mu je drago što ima priliku da sarađuje sa Aleksandrom Karakaševićem, sa kojim je dugo godina igrao u reprezentaciji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading